Gruvdrift

Med våra produkter kan du säkerställa den högsta graden av funktion

Gruvdrift ställer höga krav på föraren som konstant arbetar med sluttning och ojämnheter i marken. Risken för skador är därmed förhållandevis hög.

Vi utrustar er förarhytt med specialanpassade produkter för optimal rörlighet och komfort. Att erbjuda maskinisten en komfortabel arbetsmiljö minskar risken för skador och ökar effektiviteten.

Sittab gör mycket mer än armstöd. Vi konstruerar en specialgjord miljö som rör allt kring din arbetsstol. En populär modul är våra vändskivor som gör att du med fördel kan vrida stolen 360°. Dessutom utrustar vi stolen med vårt multifunktionella och ergonomiska nackstöd.

Mer om samtliga produkter

Rekommenderat armstöd

Armflex E – Fixlink

At SITTAB you can have a seat and try it out

Produktöversikt

ARMFLEX E har alla ergonomiska och tekniska inställningsmöjligheter som är önskvärda och rimliga. När vi konstruerade ARMFLEX E lade vi ner stor möda på att alla funktioner skulle vara logiska och enkla. Användarvänligheten sattes i högsätet. Höjden ställer du t.ex. in med ett snabbt handgrepp. Andra funktioner är friktionsleder för att ARMFLEX E ska vara så enkel att variera så att förarna verkligen utnyttjar dessa. ARMFLEX E har ett stort användningsområde, men är särskilt lämplig för större truckar, gruv, entreprenad och skogsmaskiner.