Skogsbruk

Unika lösningar för en krävande arbetsmiljö

Skogsindustrin är Sittabs största kundgrupp och vi har sedan start verkat inom denna industri. Vi har god kännedom kring förarens behov av en anpassningsbar stol och ett bekvämt armstöd. Genom flerårig erfarenhet och svåra utmaningar har vi utvecklat en nära på perfekt förarplats för skogsmaskiner.

Sittab gör mycket mer än armstöd. Vi konstruerar en specialgjord miljö som rör allt kring din arbetsstol. En populär modul är våra vändskivor som gör att du med fördel kan vrida stolen 360°. Dessutom utrustar vi stolen med vårt multifunktionella och ergonomiska nackstöd.

Mer om samtliga produkter

Rekommenderat armstöd

Armflex E

A very robust and functional armrest

Produktöversikt

ARMFLEX E har alla ergonomiska och tekniska inställningsmöjligheter som är önskvärda och rimliga. När vi konstruerade ARMFLEX E lade vi ned stor möda på att alla funktioner skulle vara logiska och enkla. Användarvänligheten sattes i högsätet. Höjden ställer du t.ex. in med ett snabbt handgrepp. Andra funktioner är friktionsleder för att ARMFLEX E ska vara så enkel att variera så att förarna verkligen utnyttjar dessa. ARMFLEX E har ett stort användningsområde, men är särskilt lämplig för större truckar, entreprenad och skogsmaskiner.