Jordbruk

Våra produkter gör dig till en bättre lantbrukare

Sittab har sedan starten insett att våra kärnkunder finns inom de sektorer där kunden jobbar större delen av sina liv i sin maskinhytt. Jordbrukare är en kundgrupp som stämmer in på den beskrivningen. När du sitter still med små rörelser under flera timmar spelar justeringen kring axlar, nacke och armar stor roll. Vi hjälper dig att få en korrekt belastning för en optimal ergonomisk arbetsmiljö under långa arbetspass.

Sittab gör mycket mer än armstöd. Vi konstruerar en specialgjord miljö som rör allt kring din arbetsstol. En populär modul är våra vändskivor som gör att du med fördel kan vrida stolen 360°. Dessutom utrustar vi stolen med vårt multifunktionella och ergonomiska nackstöd.

Mer om samtliga produkter

Rekommenderat armstöd

Armflex E – Gasflip

At SITTAB you can have a seat and try it out

Produktöversikt

ARMFLEX E har alla ergonomiska och tekniska inställningsmöjligheter som är önskvärda och rimliga. När vi konstruerade ARMFLEX E lade vi ned stor möda på att alla funktioner skulle vara logiska och enkla. Användarvänligheten sattes i högsätet. Höjden ställer du t.ex. in med ett snabbt handgrepp. Andra funktioner är friktionsleder för att ARMFLEX E ska vara så enkel att variera så att förarna verkligen utnyttjar dessa. ARMFLEX E har ett stort användningsområde, men är särskilt lämplig för större truckar, entreprenad och skogsmaskiner.

Referenser
  • Claas
  • Reform-Werke
  • AEBI