Transport

Ergonomiska stolslösningar för dig inom som arbetar inom transport

Förare inom transportsektorn sitter en stor del av sina arbetsliv i sin stol. Därmed kan både små och stora förändringar i stolsmiljön göra en betydande skillnad över tid.

Vi förbättrar ergonomin genom specialanpassade produkter, vilket förlänger förarens vitalitet och ökar arbetsglädjen. Dessutom är våra produkter mycket krocksäkra vilket ger en ny dimension av fördelar när du ska förbättra din förarmiljö.

Sittab gör mycket mer än armstöd. Vi konstruerar en specialgjord miljö som rör allt kring din arbetsstol. En populär modul är våra vändskivor, som gör att du med fördel kan vrida stolen 360°. Dessutom utrustar vi stolen med vårt multifunktionella och ergonomiska nackstöd.

Mer om samtliga produkter

Rekommenderat armstöd

Armflex GF

Go your own way with ARMFLEX GF

Produktöversikt

ARMFLEX GF är ett multifunktionellt armstöd som har alla nödvändiga ergonomiska och tekniska inställningsmöjligheter. När vi konstruerade ARMFLEX GF lade vi ned stor möda på att alla funktioner skulle vara logiska och enkla. Användarvänligheten sattes i högsätet. Höjden ställer du t.ex. in med ett snabbt handgrepp. Andra funktioner är friktionsleder, för att ARMFLEX GF ska vara så enkel att variera, så att förarna verkligen utnyttjar dessa.