Specialfordon

När en optimal förarmiljö kan vara livsavgörande

Sittab hjälper militären att ta fram bättre förarmiljöer, med målet att öka effektivitet, säkerhet och komfort. I militärt sammanhang spelar små marginaler stor skillnad. Vi skapar specialtillverkade armstöd och stolslösningar för maximal rörlighet och komfort. Att kunna göra en snabb manöver och snabbt flytta eller svänga stolen, eller kunna justera hela stationen för en annan person, är ett måste.

Vi har både erfarenhet och teknisk kompetens för att serva militären med specialframtagna lösningar för en bättre ergonomisk förarupplevelse. Sittab gör mycket mer än armstöd. Vi konstruerar en specialgjord miljö som rör allt kring din arbetsstol. En populär modul är våra vändskivor som gör att du med fördel kan vrida stolen 360°. Dessutom utrustar vi stolen med vårt multifunktionella och ergonomiska nackstöd.

Mer om samtliga produkter

Rekommenderat armstöd

Armflex GF 620

Go your own way with ARMFLEX GF

Produktöversikt

ARMFLEX 620 är ett armstöd med modern design som har alla nödvändiga ergonomiska och tekniska inställningsmöjligheter. Den nya V-dynan är utformad för optimalt stöd för armbågen, samtidigt som den flackt sluttande framänden ger god rörelsefrihet för hand och handled. 620-armen monteras direkt på stolsfästet och höjdinställningen görs genom att ändra vinkeln på armdynan.