Jobbannonser

Sittab söker en ny säljare till Borlänge!

Om oss

Sittab startades 1991 och är idag världsledande inom att utveckla, tillverka och sälja stolstillbehör i standard eller kundanpassade versioner till förarstyrda maskiner. Sittab har sitt säte i Gustafs utanför Borlänge med 38 anställda och en omsättning på 125mkr men har även dotterbolag i Indien, Kina och USA. Totalt är vi ca 65 anställda och omsätter 170mkr.

Våra produkter säljs idag över hela världen med Europa och USA som våra viktigaste marknader.

Tjänsten

Som säljare hos oss arbetar du med försäljning av produkter och helhetslösningar till främst fordonstillverkare i stora delar av Europa men i huvudsak Sverige och Finland. Du arbetar både självständigt och i samverkan med andra för att planera arbetet mot uppsatta mål. I arbetet ingår både att bearbeta nya kunder så väl som att ta hand om befintliga. Du agerar proaktivt mot marknaden och kan följa både korta och långa säljcykler. Du ansvarar för din region med riktade aktiviteter och planerar oftast själv dina resor. Tjänsten innebär 50-70 resdagar per år.

Kvalifikationer

Du har tidigare erfarenhet av resande försäljning samt ett genuint intresse för att göra affärer. Du trivs i en internationell miljö och har starkt eget driv och hög social kompetens. Har du dessutom erfarenhet från försäljning inom en liknande bransch och kunskap inom mekanik så är det mycket meriterande. Slutligen så måste du ha körkort samt kunna engelska flytande i tal och skrift.

Ytterligare språkkunskaper är en stor fördel.

Ansökan

Skicka ett mejl med CV och personligt brev till:
patrik@sittab.com
Vid övriga frågor kontakta Patrik Assmundson, VD 076-677 9288