Nyheter

Sittab söker montör!

Om oss

Sittab startades 1991 och idag kan vi stolt berätta att vi är marknadsledande inom att utveckla och sälja stolstillbehör i standard eller kundanpassade versioner. Vår stabila tillväxt har lett till att vi har dotterbolag i Indien, Kina och USA och de kommande åren kommer vår satsning på den internationella marknaden att intensifieras ytterligare. I Gustafs utanför Borlänge hittar du våra stora fina lokaler.
Som montör hos oss på Sittab blir din övergripande arbetsuppgift enklare montering av stolstillbehör i en ren och behaglig industrimiljö. Eftersom vi har en bred produktportfölj kommer du att få en varierande arbetsdag där du hela tiden monterar olika varianter och utföranden.
Vi är jämställd arbetsplats med 39 anställda. För att bibehålla och stärka sammanhållningen är vi noga med att hitta på saker tillsammans. Varje tisdag spelar vi innebandy och vi har en padelhall på området som används flitigt. Vi har eget gym här så man kan träna enskilt eller med sina kollegor. Varje år anordnas festligheter både till sommar och vinter.

Din profil

Till montörsrollen är vi på jakt efter personligheter snarare än att du ska ha massa erfarenhet på nacken. För att söka krävs det därför inga specifika förkunskaper utan vi lär dig allt du behöver kunna här på plats! Det som är desto viktigare för oss är att du är en person som har ambitioner att växa och utvecklas i ditt yrkesliv.
Rekrytering sker löpande.

Något för dig?

Har vi lyckats fånga ditt intresse? Vi hoppas det! Skicka ett kort personligt brev där du beskriver dig själv och varför du tror att du skulle passa som montör hos oss på Sittab!

Så här söker du jobbet

Skicka ett mejl med CV och personligt brev till:
jennie@sittab.se

Fler nyheter