Nyheter

Träffa vår nya OEM säljare, Alexander Heurlin!

Vad har du arbetat med tidigare?

I mina tidigare yrken så har jag fått mycket erfarenheter i många olika branscher, allt ifrån tidningsutdelare till barnskötare, väktare, truckförare, merchandiser, innesäljare och KAM.

Är du bekant med Sittab eller branschen sedan förut?

Nej, hade aldrig hört talas om Sittab innan.

Hur kommer det sig att du sökte jobb på just Sittab?

Det var i samband med mitt tidigare jobb, vilket resulterade i ett kundbesök hos Sittab med VD Patrik Assmundson. Fick ett mycket positivt intryck av Sittab och deras koncernbolag Addtech. Så när jag fick frågan om att börja arbeta där så var det ett mycket enkelt beslut för mig.

Du har nu jobbat på Sittab i några veckor, hur ser dagarna ut och har du kommit in i arbetet?

Full fart är en bra liknelse!

En liten mindre organisation än jag är van vid men åt andra hållet är det korta beslutsvägar och man är involverad i många frågor som berör hela verksamheten vilket passar mig helt perfekt.

Mina dagar har varit att sätta mig in i vilka produkter och tjänster som vi erbjuder våra kunder och samarbetspartners, har även hunnit med att resa ut i Europa och träffat kunder och deltagit på mässor m.m.

Vilka utmaningar har du stött på?

Största utmaningen hittills har varit att komma ihåg vad alla på jobbet heter!
Utmaningar finns varje dag men jag ser det som något positivt, att alltid vilja bli bättre och göra arbetet roligare och effektivare för såväl Sittab som för våra kunder och partners.

Vad är det roligaste med jobbet?

Jag älskar att resa och i detta jobb får jag verkligen chans att utforska världen och våra fantastiska kunder och deras verksamheter. Man blir aldrig för gammal att lära sig något nytt vare sig det är ett armstöd eller en maskin eller varför inte olika kulturer i andra länder.

Vilka målsättningar har du i din nuvarande roll och på Sittab?

Min största målsättning är att hjälpa Sittab bli och vara den självklara leverantören till alla våra befintliga kunder och kommande kunder framöver.
Enligt mig (och många fler) så är Sittab världens bästa tillverkare av ergonomiska och flexibla produkter kopplade till förarmiljöer och vi ska bara bli bättre och bättre.

Vad gör du när du inte jobbar?

Jag försöker vara en god sambo och pappa till våra barn och när det är gjort så vill jag försöka hålla i gång kroppen med crossfit, golf, hockey samt att jag spelar för Falu If´s veteraner.

Korta fakta

Ålder: 42
Bor: Falun, Källviken (Solsidan)
Familj: Sambo Catrin och barnen Alicia 14, Nikki 11 och vår lilla hund Yatsy
Hobbies/intressen: Träning, Golf, Aktier och Öl

Fler nyheter